Büyükşehir, ekmek büfesi sayısını 26’ya çıkardı

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından kaliteli ve ucuz ekmek sunmak amacıyla üretilen ekmeklerin yoğun talep görmesi üzerine büfe sayısı arttırıldı. Günlük 140 – 150 bin ekmek üretim kapasitesine sahip olan, Çiğli’deki fabrikada üretilen ortalama 30 bin ekmek, hergün satışa sunuluyor. Büyükşehir Belediyesi, ilk aşamada 19 noktada açılan büfe sayısını 26’ya çıkardı. Yeni büfe alanları konusunda çalışmaların sürdürüldüğünü belirten Büyükşehir yetkilileri, önümüzdeki haftalarda satış noktalarının daha da artırılacağını söyledi. İzmir’in 26 farklı noktasında kurulan büfelerde 350’şer gram ağırlığındaki ekmekler 40 kuruştan satılırken, bir büfede ortalama 1154 ekmek satıldığı belirtiliyor.

Related Images:

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın