Eğitimlerde duyusal özellikler, tadım, koklama, dokunsal duyular vb. duyu organları geliştirmeye yönelik çalışmalarda yapıldı. Bir gün eğitim süresi sonrasında katılımcılara sertifika verildi.
Ümmühan Tibet, katılımcıların istemi üzerine gerçekleştirilen eğitimlerle şu ana kadar 26 uzman tadımcı yetiştirdiklerini söyledi. Tibet, bu sayede kaliteli ve kusursuz yağ üretimini geliştirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.
Slow Food Urla Temsilcisi Bilge Bengisu Öğünlü, geçen yıl ilkini düzenledikleri zeytinyağı tadım eğitimine büyük ilgi olduğunu iyi zeytinyağı üretiminin arttırılması ve geliştirilmesi açısından bunun önemli olduğunu belirterek katılımcılara teşekkür etti.
Bir yanıt bırakın
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.