GDO’lu ürünlerin sağlığa etkileri tartışılacak

Ziraat Mühendisleri Odası’nce “GDO’lu gıdaların toplum ve çevre sağlığına etkileri” konulu panel düzenlenecek. Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tayfun Özkaya GDOlu ürünler ve dünya ticaretindeki yeri, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kenan Demirkol GDOlu ürünlerin insan ve çevre sağlığına etkileri, Çiftçi Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı Abdullah Aysu Üretici açısından GDOlu tarım ürünleri, TÜKODER İzmir Şube Başkanı Gülçin Tonguç Tüketici açısından GDOlu gıdalar, E.Ü Ziraat Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nazimi Açokgöz “GDO ürünlerin dünyadaki gelişimi” konulu bildiri sunacak. İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Konferans Salonu / Birlik Plaza’daki etkinlik 18 Ocak 2010 günü saat 17.30’da başlayacak.
Bir yanıt bırakın
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.