GDO’lu ürünlerin sağlığa etkileri tartışılacak

Ziraat Mühendisleri Odası’nce “GDO’lu gıdaların toplum ve çevre sağlığına etkileri” konulu panel düzenlenecek. Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tayfun Özkaya “GDO’lu ürünler ve dünya ticaretindeki yeri”, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kenan Demirkol “GDO’lu ürünlerin insan ve çevre sağlığına etkileri”, Çiftçi Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı Abdullah Aysu “Üretici açısından GDO’lu tarım ürünleri”, TÜKODER İzmir Şube Başkanı Gülçin Tonguç “Tüketici açısından GDO’lu gıdalar”, E.Ü Ziraat Fakültesi Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nazimi Açokgöz “GDO ürünlerin dünyadaki gelişimi” konulu bildiri sunacak. İzmir Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Konferans Salonu / Birlik Plaza’daki etkinlik 18 Ocak 2010 günü saat 17.30’da başlayacak.

Related Images:

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın