Tariş’ten 50 yıllık fıçılarda sirke
Tariş Üzüm Birliği Başkanı Ali Rıza Türker , Tariş fıçı sirkesinin dünyada sirke üretiminde bir benzeri olmayan 50 yıllık fıçılarda uzun süre dinlendirildikten sonra tüketiciye sunulduğunu söyledi. Türker, “50 yıllık fıçılarda hiç bir katkı maddesi kullanmadan, tamamen doğal yöntemlerle bir ay dinlendirerek fıçı sirkesi üretiyoruz. Tariş Üzüm Birliği olarak sirke üretiminde sektörün en eskilerindeniz, işletme bazında değerlendirdiğimizde ise en yeni ve modern sirke işletmelerinden birine sahibiz” dedi. İşletmelerimizi Sirke çeşitlendirmesini tüketici eğilimleri ve istemleri doğrultusunda yaptıklarını anlatan Ali Rıza Türker, üzüm, fıçı, balzamik sirkenin yanı sıra ürün ailesine elma sirkesini de kattıklarını söyledi. Türk gıda kodeksine uygun, koruyucu madde içermeyen, doğal olarak üretilen sirkelerin her derde deva olduğunu belirten Türker, sirkenin yemek ve salatalar dışında bir çok yerde kullanılabileceğine dikkat çekti. (Kent Yaşam Haber Merkezi)

Bir yanıt bırakın
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.